Site icon NewsIT

Κάνει πλάκα η Μπάγερν! Νίκησε με τα δεύτερα την Γκλάντμπαχ [vid]

14.04.2018 | 22:12
Κάνει πλάκα η Μπάγερν! Νίκησε με τα δεύτερα την Γκλάντμπαχ [vid]

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοδώρησε με πέντε τέρματα την Γκλάνμπαχ (5-1) και απλώς μετρά τις αγωνιστικές για να σηκώσει επίσημα το φετινό πρωτάθλημα. Το μυαλό πλέον των παικτών του Γιουπ Χάινκες στρέφεται στον ημιτελικό με τη Λεβερκούζεν για το κύπελλο Γερμανίας. 

Η Μπάγερν Μονάχου χωρίς να βρει καμία αντίσταση από την Γκλάντμπαχ, επικράτησε εύκολα με 5-1. Πλέον οι Βαυαροί στρέφουν την προσοχή τους στον επερχόμενο ημιτελικό κυπέλλου με τη Λεβερκούζεν.

Χωρίς τους Ριμπερί, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Χάμες, Ραφίνια και Τσάβι Μαρτίνες, αγωνίστηκε η Μπάγερν αφού ο Χάινκες θέλησε να ξεκουράσει την ομάδα του εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Κύπελλο και Champions League.

Ανατροπή και πεντάρα

Oι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να πάρουν το προβάδισμα στο 7′, με τον Ντρμιτς  να σκοράρει και να γράφει το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά πήρε το όπλο του ο Σάντρο Βάγκνερ και με δύο όμορφα γκολ (37’, 41’) γύρισε το ματς πριν καν βγει το ημίχρονο. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έκανε το 3-1 στο 51′ και οι Αλάμπα και Λεβαντόφσκι σημείωσαν τα δύο τελευταία γκολ για την ομάδα τους, γράφοντας το τελικό 5-1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version