Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καπίνο: “Πιο σημαντικός ο σύλλογος από την Εθνική! Είχα προβλήματα στον Ολυμπιακό”

Καπίνο: “Πιο σημαντικός ο σύλλογος από την Εθνική! Είχα προβλήματα στον Ολυμπιακό”
ΦΩΤΟ Βέρντερ Βρέμης

Ο Στέφανος Καπίνο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Βένρτερ Βρέμης και μίλησε για τη μετεγγραφή του, τη νέα του ομάδα, την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αλλά και την Εθνική Ελλάδας, η οποία δεν είναι στις προτεραιότητές του αυτή τη στιγμή.

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στα γερμανικά ΜΜΕ για τη μετεγγραφή του στη Βέρντερ Βρέμης και την παρουσία του στην Ελλάδα, ενώ έθεσε ως προτεραιότητα τη νέα του ομάδα, έναντι της Εθνικής, στην οποία έχει αποτελέσει και βασικό μέλος τα προηγούμενα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Καπίνο

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με την προηγούμενη ομάδα μου, αλλά λύθηκαν. Η πρώτη εντύπωση μου είναι πολύ καλή. Με υποδέχθηκαν με θέρμη στην ομάδα. Ο,τι έχω δει στη Βέρντερ ως τώρα, με ικανοποίησε. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά η Βέρντερ είναι η Βέρντερ. Θα μπορούσα να πάω σε άλλη ομάδα που θα ήμουν βασικός, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον, θέλω να γίνω βασικός εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να το κάνω. Δεν είναι δύσκολο να είσαι νούμερο 2. Φυσικά όλοι θέλουν να παίξουν, αλλά θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τους άλλους τερματοφύλακες».

Για την καριέρα του στην Ελλάδα: «Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι πάντα φυσιολογικά τα πράγματα στην Ελλάδα. Κάποιες φορές ήταν λάθη μου, αλλά κάποιες άλλες φορές έφταιγαν άλλοι. Έμαθα πολλά από αυτή την εμπειρία. Είχα παίξει και στη Μάιντς, αλλά ήμουν αρκετά νέος τότε».

Για τον ίδιο ως τερματοφύλακα: «Η δύναμη μου είναι το ύψος μου και η ταχύτητα μου. Είδωλα μου είναι ο Μπουφόν, ο Φαν ντερ Σαρ καθώς και ο Νόιερ. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος τερματοφύλακας στον κόσμο».

Για την Εθνική Ελλάδας: «Για μένα, ο σύλλογος έρχεται πριν από την Εθνική. Αυτή έχει μικρότερη προτεραιότητα για μένα…»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις