Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Καραγεωργίου: «Ομάδα χωρίς φιλοδοξίες η ΑΕΚ»

Καραγεωργίου: «Ομάδα χωρίς φιλοδοξίες η ΑΕΚ»

Αποψη που θα απογοητεύσει τους φίλους της ΑΕΚ εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο έμπειρος προπονητής που αυτήν την περίοδο δεν είναι ενεργός, υποστήριξε ότι η Ενωση δεν έχει φιλοδοξίες για πρωτάθλημα αλλά μόνο για την πεντάδα της Super League που ξεκινά σε 10 ημέρες.

«Ίδια ομάδα, ίδιο στιλ, χωρίς φιλοδοξίες για πρωτάθλημα, αλλά για πεντάδα, δεν πήρε κάποια μεγάλη μεταγραφή…» ήταν η σύντομη τοποθέτησή του για την ΑΕΚ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αρένα», ενώ επίσης τόνισε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι λίγο καλύτερος φέτος με αυτούς που πήρε, ειδικά με τον Μακ, που πιστεύω ότι θα βάλει πάνω από 15 γκολ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει ένα κεντρώο χαφ, όχι δεκάρι, γιατί εκεί έχει Μπίσεσβαρ και Πέλκα, αλλά πρέπει να αποκτηθεί και ένας στόπερ».

Για τον Ολυμπιακό: «Επίσης θα είναι καλύτερος από πέρυσι, έτσι βλέπω, γιατί ενισχύθηκε στις μεταγραφές αρκετά, αλλά έχει ένα πρόβλημα στον στράικερ. Ο Μπεν δεν είναι στράικερ, έβαλε δυο γκολ με την Παρτιζάν, αλλά είναι πλάγιος και δεν θα σκοράρει με τέτοια συχνότητα πάντα, ενώ ο κόουτς δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Ανσαριφάρντ».

Για τον ΠΑΟ: «Εάν δεν είχε Έλληνα προπονητή και είχε τον Στραματσόνι, θα είχε διαλυθεί. Είναι μεγάλη υπόθεση ο Έλληνας προπονητής σε αυτή την περίοδο και τυχαίνει να είναι ο Ουζουνίδης που κρατάει τα χαλινάρια».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις