Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα

Καρέρα: “Δεν είχαμε όση… κακία χρειάζεται! Ο Χριστόπουλος ανήκει στην πρώτη ομάδα”

Καρέρα: “Δεν είχαμε όση… κακία χρειάζεται! Ο Χριστόπουλος ανήκει στην πρώτη ομάδα”
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, επεσήμανε πως η ομάδα του δεν ήταν όσο… κακή έπρεπε για να “καθαρίσει” το ματς με τον Παναιτωλικό, τον οποίο χαρακτήρισε ως μία άριστη ομάδα. Ο τεχνικός της Ένωσης στάθηκε ακόμα στη χρησιμοποιήσει του νεαρού Χριστόπουλου, τονίζοντας ότι έχει την απαραίτητη ποιότητα για να παίζει στην πρώτη ομάδα.

Στα πολλά λάθη και την έλλειψη “κακίας”, στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Αγρινιώτες, τους οποίους χαρακτήρισε άριστη ομάδα, ενώ όταν ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του νεαρού Χριστόπουλου -πέρασε στο ματς αντί του Λιβάγια- υπογράμμισε πως ο παίκτης έχει την ανάλογη ποιότητα για να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για:

Tην εμφάνιση και το αποτέλεσμα: “Δεν ειμαι ευχαριστημένος. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς την… κακία που απαιτείται σε ένα τέτοιο ματς. Κάναμε πολλά λάθη. Άρα δεν ειμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο”.

To αν η εικόνα του Παναιτωλικού αντικατοπτρίζεται και στη χαμηλή βαθμολογική του θέση: “Είναι μία καλή ομάδα. Μία άριστη ομάδα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Έχει γρήγορους παίκτες κι αν δεν την αντιμετωπίσεις με την… κακία, όπως είπα, ρισκάρεις με κίνδυνο να δεχθείς γκολ”.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έκανε τόσες πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο: “Ο λόγος είναι ότι κάναμε πολλά λάθη, όχι τόσο πολύ στις πάσες, αλλά στην ποδοσφαιρική μας θεωρεία. Κάναμε λάθη στις επιλογές μας και όταν κάναμε αυτά τα λάθη, τους δίναμε την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα επίθεση να χτίσει ο αντίπαλος το παιχνίδι”.

Τη χρησιμοποίηση του Χριστόπουλου: “Αυτός ο παίκτης έχει όλη την ποιότητα να παίζει με την πρώτη ομάδα. Γι’ αυτό και είναι στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι μια αρχή και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να παίζει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις