Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Κάρφωσε” Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ! “Ήταν ένας αγώνας ανδρών με παιδιά”

“Κάρφωσε” Γιουνάιτεντ ο Φέρντιναντ! “Ήταν ένας αγώνας ανδρών με παιδιά”
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ακόμα μία κακή εμφάνιση τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί (0-1) κι από τη Γιουβέντους στην έδρα της, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι παλαίμαχοι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναρντ και Πολ Σκόουλς, ήταν ιδιαίτερα καυστικοί με τη νέα κακή εμφάνιση των “κόκκινων διαβόλων”.

“Όπως και στα δύο τελευταία παιχνίδια βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ. Αν έπρεπε να κάνω μία σύνοψη για το τι είδαμε ήταν ένας αγώνας ανδρών με παιδιά. Θέλαμε ένα δυναμικό ξεκίνημα. Το περιμένεις αυτό σε έναν αγώνα Champions League. Αντίθετα, είδαμε ένα υποτονικό ξεκίνημα με τη Γιουβέντους να δημιουργεί πολλά προβλήματα με την ποιότητά της”, τόνισε ο Φέρντιναρντ.

“Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη σε κάθε κομμάτι του γηπέδου. “Υπήρχε ένα χάσμα ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Όποτε η Γιουνάιτεντ είχε την μπάλα έδειχνε νευρική. Είναι ο Μουρίνιο χαρούμενος με αυτό; Μπορεί και να είναι. Ποιος ξέρει; Όταν το βλέπεις αυτό νιώθεις λίγο ντροπιασμένος”, πρόσθεσε ο Σκόουλς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις