Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Καταλονία – Βαλβέρδε: «Προσπαθήσαμε να μην γίνει το παιχνίδι»

Καταλονία – Βαλβέρδε: «Προσπαθήσαμε να μην γίνει το παιχνίδι»

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να μην αγωνιστεί με την Λας Πάλμας, αλλά το σχετικό της αίτημα για αναβολή του αγώνα απορρίφθηκε από την La Liga, με συνέπεια να αποφασιστεί 25 λεπτά πριν την σέντρα, το ματς να γίνει με κλειστές πόρτες.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ζοσέπ Μπαρτομέου δήλωσε ότι αυτό έγινε, για να δείξει ο σύλλογος την αντίθεσή του στην αστυνομική βία εναντίον ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, το οποίο απαγορεύτηκε από την εθνική κυβέρνηση και όχι για θέματα ασφάλειας, όπως στην αρχή διέρρευσε.

«Ήταν πολύ παράξενο, φυσικά δεν είναι φυσιολογικό, αλλά τα σημερινά γεγονότα επισκίασαν το παιχνίδι», δήλωσε ο Σέρχιο Μπουσκέτς, που άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στις τρεις τελευταίες σεζόν.

«Ηταν μια ξεχωριστή μέρα, έπρεπε να επικεντρωθούμε στο αθλητικό μέρος, το οποίο δεν ήταν πολύ ωραίο για εμάς, ήμασταν επηρρεασμένοι από τα πάντα και άλλα πράγματα ήταν στο μυαλό μας», πρόσθεσε.

«Ηταν μία κατάσταση διαφορετική από τις άλλες, τουλάχιστον στην δική μου καριέρα», τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε. «Ο σύλλογος προσπάθησε να αναβάλει τον αγώνα, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό», πρόσθεσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις