Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Κέιν προς Ποκετίνο: “Αφεντικό, θα σου είμαι παντοτινά ευγνώμων!”

Κέιν Ποκετίνο Τότεναμ
Reuters

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαν στην Τότεναμ είπε ο αρχηγός των “σπερς”, Χάρι Κέιν, προς τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Όταν ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ανέλαβε την Τότεναμ το 2014, οι “σπερς” είχαν καταφέρει να βρεθούν μόλις δύο φορές ανάμεσα στους πρώτους τέσσερις στην τελική βαθμολογία, σε 22 σεζόν της Premier League.

Ποκετίνο – Τότεναμ: Αριθμοί που σε αφήνουν με το… στόμα ανοικτό!

Με τον Αργεντινό στον πάγκο της -όμως- η Τότεναμ το πέτυχε στις τέσσερις από τις πέντε σεζόν του ενώ πήγε για πρώτη φορά στον τελικό του Champions League, σε μια χρονιά όπου έχτιζε γήπεδο και που δεν έκανε μετεγγραφές.

Ο Ποκετίνο βοήθησε πολλούς παίκτες να “φτιάξουν” το ποδοσφαιρικό τους όνομα. Ένας από αυτούς, ο αρχηγός της ομάδας και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, που στο άκουσμα της είδησης έγραψε ένα συγκινητικό ποστ, αποχαιρετώντας τον Αργεντινό προπονητή.

“Αφεντικό, θα σου είμαι παντοτινά ευγνώμων γιατί με βοήθησες να πετύχω τα όνειρά μου. Μαζί είχαμε κάποιες θαυμάσιες στιγμές στα τελευταία 5,5 χρόνια που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω. Ήσουν ο προπονητής μου και ο φίλος μου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την σχέση αυτή. Καλή τύχη σε ό,τι κάνεις”, αναφέρει ο Χάρι Κέιν.

https://twitter.com/HKane/status/1197062755313958913

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις