Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Κηδεία”! Καταστροφικές γιορτές για Σίτι – Ξεφεύγει η Λίβερπουλ – video

“Κηδεία”! Καταστροφικές γιορτές για Σίτι – Ξεφεύγει η Λίβερπουλ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Νέο “σοκ” για τη Μάντσεστερ Σίτι και δεύτερη σερί ήττα μέσα στις γιορτές για την ομάδα του Γκουαρντιόλα, που δίνει προβάδισμα… τίτλου στη Λίβερπουλ.
“Φωτιά” στην κορυφή της Premier League, με τους “ρεντς” να ξεφεύγουν 7 βαθμούς από τους “πολίτες”, που έπεσαν στην τρίτη θέση.
Η Τότεναμ ανέβηκε δεύτερη! Λίβερπουλ – Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ “κρύβουν” οι δυο επόμενες αγωνιστικές.

Σε… φονέα των “μεγάλων” της Premier League εξελίσσεται την τελευταία περίοδο η Λέστερ. Μια αγωνιστική μετά τη νίκη τους στην έδρα της Τσέλσι, οι “αλεπούδες”… σκότωσαν με ανατροπή τη Μάντσεστερ Σίτι, υποχρεώνοντας την σε δεύτερη σερί ήττα (2-1) σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο στο πρωτάθλημα.

Μια αγωνιστική μετά την εντός έδρας ήττα από την Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Σίτι έχασε και από τις “αλεπούδες”, γεγονός που έφερε… νέα χαμόγελα στην ομάδα της Λίβερπουλ. Οι “ρεντς” νίκησαν με 4-0 τη Νιουκάστλ, παρέμειναν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είδαν τους πολίτες” να πέφτουν στην τρίτη θέση και στο -7.

Να θυμίσουμε πως την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κλοπ θα υποδεχθεί την Άρσεναλ, ενώ στο πρώτο της ματς για το 2019 θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο Λονδίνο.

Την ίδια στιγμή, η Τότεναμ νίκησε με 5-0 την Μπόρνμουθ στο “Γουέμπλεϊ” (έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κορεάτη, Σον, που πέτυχε δυο γκολ) και πέρασε στη δεύτερη θέση, φτάνοντας τους 45 βαθμούς (1 περισσότερο από τη Σίτι και 6 πίσω από τους “ρεντς”).

Η απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται ότι έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο τους και κέρδισαν με 3-1 την Χάντερσφιλντ.

Λίβερπουλ – Νιουκάστλ 4-0

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1

Τότεναμ – Μπόρνμουθ 5-0

Αποτελέσματα και σκόρερ στην Boxing Day

Κρίσταλ Πάλας – Κάρντιφ 0-0

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 2-1

(19′ Ολμπράιτον, 81′ Ρικάρντο Περέιρα / 14′ Μπερνάρντο Σίλβα)

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 4-0

(11′ Λόβρεν, 48′ Σαλάχ, 79′ Σατσίρι, 85′ Φαμπίνιο)

Μάντσεστερ Γ. – Χάντερσφιλντ 3-1

(29′ Μάτιτς, 64′ & 78′ Πογκμπά / 88′ Γιόργκενσεν)

Μπέρνλι – ‘Εβερτον 1-5

(37′ Γκίμπσον / 2′ Μίνα, 13′ & 72′ Ντιν, 22′ πεν. Σίγκουρτσον, 93′ Ρισάρλιζον)

Τότεναμ – Μπόρνμουθ 5-0

(16′ Έρικσεν, 23′ & 71′ Σον, 35′ Λούκας Μόουρα, 61′ Κέιν)

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις