Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κλάματα στην Καρδίτσα! Σοκαριστικός υποβιβασμός στο 92ο λεπτό [pics]

Κλάματα στην Καρδίτσα! Σοκαριστικός υποβιβασμός στο 92ο λεπτό [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποβιβάσθηκε από την Football League με τον πιο σοκαριστικό τρόπο, αφού στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Άρη, την καταδίκασε στον υποβιβασμό.

Απίστευτες εικόνες στην Καρδίτσα, με τους παίκτες της Αναγέννησης να ξεσπούν σε κλάματα, για τον τραγικό υποβιβασμό τους στην τρίτη εθνική κατηγορία, μετά από ένα γκολ στο 92ο λεπτό του τελευταίου αγώνα της χρονιάς.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα κρατούσε στα χέρια της τη σωτηρία μέχρι και το τέλος του ματς κόντρα στον Άρη, αφού το 0-0 θα αρκούσε για να προσπεράσει στη βαθμολογία τη “διαλυμένη” Σπάρτη, που έχανε την ίδια ώρα με 5-0 από τον ΟΦΗ και να παραμείνει στην κατηγορία.

Ένα γκολ του Λώττα στο 92ο λεπτό του αγώνα όμως, “έσπασε τις καρδιές” μιας ολόκληρης πόλης, που είδε την τοπική ομάδα να υποβιβάζεται στην τρίτη εθνική κατηγορία με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Οι εικόνες με τους δακρυσμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας αποδεικνύουν το σοκ που υπέστησαν από αυτό το “παιχνίδι της μοίρας” για την ομάδα τους.

Τα κλάματα των παικτών της Αναγέννησης Καρδίτσας

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις