Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ: Με Βράνιες στο Βέλγιο

Κλαμπ Μπριζ – ΑΕΚ: Με Βράνιες στο Βέλγιο

Ανακοινώθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ η αποστολή της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα των πλέι οφ του Europa League με την Κλαμπ Μπριζ, την ερχόμενη Πέμπτη (17/08).

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ και τα… κατάφερε, αφού μπήκε στην αποστολή της Ένωσης.

Ο Βόσνιος αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει στο ματς του Βελγίου. Στην Αθήνα θα μείνουν οι Γιακουμάκης και Τζανετόπουλος (θεραπεία), Λαμπρόπουλος (ατομικό πρόγραμμα) και Μπακασέτας (ανέτοιμος).

Να αναφέρουμε πως η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης –αεροπορικώς- για την Οστάνδη και στη συνέχεια θα φύγει οδικώς για το Μπριζ.

Οι… εκλεκτοί του Χιμένεθ για το ματς της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο είναι οι: Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Λόπες, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάγια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις