Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Κλείνει παίκτη ο Παναθηναϊκός! “Συνεχίζει στην Ελλάδα ο Ρόμπερτς”

Κλείνει παίκτη ο Παναθηναϊκός! “Συνεχίζει στην Ελλάδα ο Ρόμπερτς”
ΦΩΤΟ instagram

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην πρώτη του μετεγγραφή ενόψει του καλοκαιριού, με τον Κάλουμ Ρόμπερτς της Νιούκαστλ να ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

“Λαβράκι” από τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ φέρεται να έχει ανακαλύψει ο Νίκος Νταμπίζας για τον Παναθηναϊκό, με τους Άγγλους να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Καλ Ρόμπερτς στην Ελλάδα.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην ομάδα U23 των “ανθρακωρύχων”, με 30 γκολ και 21 ασίστ σε 78 εμφανίσεις, ενώ σκόραρε και στο πρώτο του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα για το Κύπελλο Αγγλίας τον περασμένο Ιανουάριο.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στο ρόστερ της πρώτη ομάδας και ο ίδιος ανακοίνωσε την αποχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι, με τα τοπικά Μέσα να κάνουν λόγο για “κλεισμένη” μετεγγραφή από τον Παναθηναϊκό και τον πρώην παίκτη της Νιούκαστλ, Νίκο Νταμπίζα. Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού είχε φέρει από την ίδια ομάδα και τον Μεχντί Αμπέντ στην πρώτη του θητεία στους “πράσινους”.

Το “αντίο” του Ρόμπερτς στη Νιούκαστλ

https://www.instagram.com/p/BxZlldDBfiA/

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις