Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κλείνει “στόματα” ο Ρονάλντο! Η αποκάλυψη του Μόντριτς για τον Πορτογάλο

Κλείνει “στόματα” ο Ρονάλντο! Η αποκάλυψη του Μόντριτς για τον Πορτογάλο
ΦΩΤΟ twitter

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη, αλλά όχι και ο… αγαπημένος των ΜΜΕ, με πολλούς δημοσιογράφους να σπεύδουν κάθε φορά να επικρίνουν τη συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Αυτή τη φορά όμως, ο Λούκα Μόντρις τους έκλεισε τα “στόματα”.

Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την κλήρωση του Champions League και τα βραβεία για τους καλύτερους της περασμένη χρονιάς, “σήκωσε” πολύ κριτική για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, με αρκετό κόσμο να κάνει λόγο για… unfair προς τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντρις, ο οποίος και αναδείχθηκε τελικά, κορυφαίος παίκτης της περασμένης σεζόν στη διοργάνωση.

Ο ίδιος ο Κροάτης μέσος, όμως έβαλε τέλος στις φήμες με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, γνωστοποιώντας το μήνυμα που του έστειλε ο επιθετικός της Γιουβέντους. “Μου έστειλε ένα μήνυμα για να με συγχαρεί. Μου έγραψε ότι είναι πολύ χαρούμενος για εμένα, ότι άξιζα την διάκριση και ότι ελπίζει να τα πούμε σύντομα από κοντά”, ανέφερε ο Μόντρις και έκλεισε τα “στόματα” των απανταχού haters.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις