Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κλήρωση Champions League: Άτυχος ο ΠΑΟΚ! Θα ψάξει υπέρβαση κόντρα στον Άγιαξ

Κλήρωση Champions League: Άτυχος ο ΠΑΟΚ! Θα ψάξει υπέρβαση κόντρα στον Άγιαξ
ΦΩΤΟ intime

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, αφού η κληρωτίδα έβγαλε απέναντί του την ομάδα έκπληξη της περασμένης σεζόν, τον Άγιαξ, ο οποίος τον έχει αποκλείσει δύο φορές τα τελευταία χρόνια.

Τον κακό του δαίμονα τον  Άγιαξ και μάλιστα μετά από μία σεζόν στην οποία “τρέλανε” την Ευρώπη φθάνοντας μία “ανάσα” από τον τελικό του Champions League, θα κληθεί να αποκλείσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κληρώθηκε ξανά με την ολλανδική ομάδα από την οποία είχε αποκλειστεί τόσο το 2010-11 όσο και το 2016-17. Και στις δύο “μονομαχίες” τους η ελληνική ομάδα απέσπασε ισοπαλία με 1-1 στο Άμστερνταμ αλλά αποκλείστηκε στην Τούμπα, την πρώτη φορά με ισοπαλία 3-3 και τη δεύτερη με ήττα 1-2, παρότι προηγήθηκε στο σκορ.

Ο Άγιαξ πάντως προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν, στην οποία και απέκλεισε τόσο τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και τη Γιουβέντους, πριν αποκλειστεί στα ημιτελικά του Champions League, από την Τότεναμ, με γκολ του Μόουρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δύο από τους πρωταγωνιστές την περσινής σούπερ πορείας του Άγιαξ στο Champiuons League, ο Ντε Λιχτ και ο Ντε Γιόνγκ αποχώρησαν για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα.

Ωστόσο, ήδη οι Ολλανδοί έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ τους, με την απόκτηση παικτών όπως οι Κουίνσι Προμές, Έντσον Άλβαρες, Ραζβάν Μαρίν, Λισάντρο Μαρτίνες και Κικ Πιέρι.

Έδρα του Άγιαξ είναι το “Johan Cruyff Arena”, το οποίο πήρε το όνομά του από τον θρυλικό Γιόχαν Κρόιφ, είναι χωρητικότητας 54.990 θέσεων.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει στις 6 ή 7 Αυγούστου στην Τούμπα και η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου στην Ολλανδία.

ΠΑΟΚ: Επικό… τρολάρισμα στην UEFA για Άγιαξ! [pic]

Τα “ζευγάρια” των πρωταθλητών

Ο νικητής του Κλουζ – Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον νικητή του Σέλτικ – Νόμε Κάλιου

Ο νικητής του Σουτιέσκα – ΑΠΟΕΛ με τον νικητή του Ντάνταλκ – Καραμπάγκ

Ο νικητής του  Σαμπουρτάλο – Ντιναμό με τον νικητή του Φερεντσβάρος – Βαλέτα

Ο νικητής του  Ερυθρός Αστέρας – Ελσίνκι με τον νικητή του Νιού Σεντς – Κοπεγχάγη

Ο νικητής του  Μάριμπορ – ΑΪΚ με τον νικητή του ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Ρόσενμποργκ

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις