Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κλήρωση Champions League – Ολυμπιακός: Με Μαρινάκη στο Μονακό! Οι ομάδες που αποφεύγει

Βαγγέλης Μαρινάκης
Eurokinissi

32 ομάδες θα μπουν το απόγευμα (19:00) στην κληρωτίδα, στο “Grimaldi Forum” του Μονακό, απ’ όπου θα προκύψουν οι όμιλοι του Champions League. Εκεί θα βρίσκεται για 18η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός, μετά από… διάλειμμα ενός χρόνου.

Η παρουσία του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League εξασφαλίστηκε μετά τις δυο νίκες επί της Ριέκα και το απόγευμα της Πέμπτης (24/08, 19:00) οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπουν στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στο «Grimaldi Forum» του Μονακό, εκεί όπου θα βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να παρακολουθήσει για μια ακόμη φορά τη διαδικασία. Στο πλάι του οι Βρέντζος, Καρεμπέ και Βερνίκος.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γ’ γκρουπ δυναμικότητας κάτι που σημαίνει πως θα αποφύγει τις Λίβερπουλ, Νάπολι, Ρόμα, Τότεναμ, Βασιλεία, Άντερλεχτ και Μπεσίκτας. Στο τέταρτο γκρουπ έχει τοποθετηθεί ο ΑΠΟΕΛ.

Να τονίσουμε πως στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκεται η κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και οι πρωταθλήτριες ομάδες από τις 8 πρώτες χώρες στη βαθμολογία της UEFA.

Α’ γκρουπ

Ρεάλ Μαδρίτης

Μπάγερν Μονάχου

Τσέλσι

Γιουβέντους

Μπενφίκα

Μονακό

Σπαρτάκ Μόσχας

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Β’ γκρουπ

Μπαρτσελόνα

Ατλέτικο Μαδρίτης

Παρί Σεντ Ζερμέν

Ντόρτμουντ

Σεβίλλη

Μάντσεστερ Σίτι

Πόρτο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γ’ γκρουπ

Νάπολι

Τότεναμ

Βασιλεία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αντερλεχτ

Λίβερπουλ

Ρόμα

Μπεσίκτας

Δ’ γκρουπ

Σέλτικ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Καραμπάγκ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

ΑΠΟΕΛ

Φέγενορντ

Μάριμπορ

Λειψία

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις