Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κοεντράο: “Δεν γνωρίζω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω αλλά…” [pic]

Κοεντράο: “Δεν γνωρίζω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω αλλά…” [pic]

Ο Φάμπιο Κοεντράο πήρε θέση αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Πόρτο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε επαφές και με τον ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκε για όσα γράφονται γι’ αυτόν και την Πορτό με ένα μακροσκελές κείμενο του στα social media.

Το μήνυμα του Κοεντράο

«Μετά τις ειδήσεις, τα πολλά σχόλια και τις ανακοινώσεις που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με την πιθανή μεταγραφή μου στην Πόρτο και προκειμένου να διασαφηνίσω και να τερματίσω τις εικασίες που αποσκοπούν στην αποδυνάμωση του καλού μου ονόματος, διευκρινίζω τα εξής : Τους τελευταίους μήνες έχω έρθει σε επαφή με διάφορους συλλόγους, καθώς και μέσω των μάνατζερ μου, σχετικά με την δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου να υπηρετήσω διάφορα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ.

Δεν έλαβα ποτέ άμεσα ή έμμεσα οποιαδήποτε πρόταση από την Πόρτο (η οποία προφανώς θα με έκανε περήφανο) παρόλο που εγώ και ο ατζέντης μου είχα επαφές με άλλους μάνατζερ που δήλωσαν ένα φερόμενο ενδιαφέρον, το οποίο στην πραγματικότητα δεν επισημοποιήθηκε ποτέ.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, έδωσα τα πάντα για τις ομάδες που αγωνίστηκα. Αυτή είναι η στάση ζωής μου, έτσι έμαθα το ποδόσφαιρο και αυτός τρόπος ύπαρξης μου.

Δεν είμαι υποκριτής και γνωρίζω ότι δεν είμαι άνθρωπος των συμβιβασμών. Είμαι έτσι και στην προσωπική μου ζωή, το ίδιο όπως και ως ποδοσφαιριστής και ξέρω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη μου κληρονομιά που μπορώ να αφήσω στην οικογένεια, στους φίλους και στους οπαδούς.

Δεν γνωρίζω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά είμαι βέβαιος ότι όποια ομάδα και αν αντιπροσωπεύω, θα είμαι γνήσιος και θα τα δώσω όλα για να πετύχω τους στόχους».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις