Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κόμπι Μπράιαντ: Μήνυμα Μαρινάκη για τον αδικοχαμένο θρύλο του μπάσκετ! pic

Κόμπι Μπράιαντ: Μήνυμα Μαρινάκη για τον αδικοχαμένο θρύλο του μπάσκετ! pic
ΦΩΤΟ Reuters

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει και τα δικά του συλλυπητήρια μέσα από σχετική ανάρτηση στο instagram.

Σοκαρισμένος και ο “ισχυρός άνδρας” του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, από τον ξαφνικό χαμό του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος και έχασε τη ζωή του σε πτώση του ελικοπτέρου του.

Ο ιδιοκτήτης της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία του “Black Mamba” με την κόρη του, που σκοτώθηκε μαζί του στο δυστύχημα, και έγραψε στη λεζάντα: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ για το χαμό του ίδιου και της κόρης του, καθώς και στις οικογένειες όλων των θυμάτων του τραγικού αυτού δυστυχήματος. Ένας αθλητής θρύλος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Κόμπε Μπράιαντ

View this post on Instagram

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κόμπε Μπράιαντ για το χαμό του ίδιου και της κόρης του, καθώς και στις οικογένειες όλων των θυμάτων του τραγικού αυτού δυστυχήματος. Ένας αθλητής θρύλος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. / My warmest condolences to Kobe Bryant‘s family for his and his daughter’s tragic loss, as well as to all the victims‘ families of this horrific accident. A legendary athlete, that will never be forgotten. #NeverForgotten #RIP #MambaForever #KobeBryant #RipKobe #Bryant

A post shared by Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) on

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις