Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Κορονοϊός: Γιουβέντους – Ίντερ σε άδειες εξέδρες! Πάει σε ελεύθερο κανάλι;

Κορονοϊός: Γιουβέντους – Ίντερ σε άδειες εξέδρες! Πάει σε ελεύθερο κανάλι;
ΑΠΕ

Η έξαρση του κορονοϊού στη βόρεια Ιταλία, αλλά και τα πρώτα κρούσματα στη νότια πλευρά της χώρας, έχουν θορυβήσει τους πάντες. Ως μέτρο προστασίας, οι αθλητικές εκδηλώσεις στη γειτονική χώρα αναβάλλονται η μια μετά την άλλη, ενώ κάποιες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Η Κυβέρνηση της Ιταλίας λαμβάνει μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό και παράλληλα να προστατέψει τους πολίτες. Οι αθλητικές “εκδηλώσεις” μπήκαν στο… στόχαστρο. Το βόλεϊ της χώρας μπήκε στον “πάγο” μέχρι τις αρχές Μαρτίου, την ώρα που ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάνι Πετρούτσι, αναμένεται να ανακοινώσει τη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, έχοντας σαν στόχο την αποφυγή συγκέντρωσης κόσμου σε εξέδρες, έξι παιχνίδια από την 26η αγωνιστική της Serie A, που έχει οριστεί να γίνει το προσεχές σαββατοκύριακο, θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα ματς: Ουντινέζε – Φιορεντίνα, Μίλαν – Τζένοα, Πάρμα – Σπαλ, Σασουόλο – Μπρέσια, Γιουβέντους – Ίντερ και Σαμπντόρια – Ελλάς Βερόνα.

Να αναφέρουμε πως όσον αφορά το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της Γιουνέντους και της Ίντερ, ρεπορτάζ της “Tuttosport” αποκαλύπτει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη (τα δικαιώματα τα έχει το “Sky”).

Η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει να μαζευτεί κόσμος σε μπαρ, για να δει το ντέρμπι και για αυτό υπάρχει σκέψη, η μετάδοση του αγώνα να γίνει από “ανοικτό” κανάλι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις