Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κωστένογλου: “Παίξτε για την ΑΕΚ, τον εαυτό σας και τον κόσμο”

Κωστένογλου: “Παίξτε για την ΑΕΚ, τον εαυτό σας και τον κόσμο”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Νίκος Κωστένογλου προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του αλλά και να τους “ξυπνήσει” τον εγωισμό ενόψει του σαββατιάτικου (30/11) αγώνα με τον ΟΦΗ για τη Superleague.

Να “ντοπάρει” ψυχολογικά την ομάδα του επιχείρησε ο Νίκος Κωστένογλου σε χθεσινή (26/11) ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο (30/11) για την 12η αγωνιστική της Superleague. O τεχνικός της Ένωσης αφού τόνισε στους παίκτες ότι δεν πρέπει να αποπροσανατολίζονται κοιτώντας ποιος προπονητής κάθεται στον πάγκο αλλά θα πρέπει να σεβαστούν την ομάδα, τον κόσμο της και τους εαυτούς τους αποδίδοντας τα αναμενόμενα.

Η ομιλία του προπονητή της ΑΕΚ

“Δεν θέλω να σκέφτεστε τι γίνεται με προπονητές. Οι προπονητές έρχονται και φεύγουν. Εσείς πρέπει να σεβαστείτε τους εαυτούς σας και την ομάδα. Και να παίζετε για εσάς και την ομάδα. Δεν θέλω να ακούω ότι εσείς θα παίξετε για μένα. Δεν θα σας το ζητήσω ποτέ αυτό. Δεν υπάρχει αυτό», υπογράμμισε ο Νίκος Κωστένογλου και προσέθεσε:

«Να παίξετε για την ΑΕΚ, για τους εαυτούς σας, για τον κόσμο. Είστε επαγγελματίες, πληρώνεστε κανονικά από την ΑΕΚ στην ώρα σας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση. Μην λέμε πολλές κουβέντες, εμείς πήραμε τα σημαντικά ματς που έπρεπε στην αρχή, εμείς που φέραμε τα άσχημα μετά, δεν υπάρχουν περιθώρια πια για κανέναν. Μπείτε και δείξτε ποιοι είστε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις