Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κούγιας: “Στην πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος”

Κούγιας: “Στην πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος”
Intime.gr

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ και γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης από το Μονομελές Πειθαρχικό της Superleague και τόνισε πως ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει… επιρροή και σε άλλες δύο ομάδες του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως, εκτός από τους Ακρίτες, στον “δικέφαλο του Βορρά” ανήκουν και οι Βόλος, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

«Στην πολυϊδιοκτησία του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος, ένας γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι ανήκει και ο Παναιτωλικός. Αν στα πλέι άουτ που θα παίξει Βόλος, Ξάνθη, Παναιτωλικός έχεις τρεις θυγατρικές, καθορίζεις την τύχη τη δική μου», ανέφερε σχετικά ο Αλέξης Κούγιας, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε:

«Είναι ξεκάθαρη πολυϊδιοκτησία. Στην επιρροή του ΠΑΟΚ ανήκει και ο Βόλος που έχει δανεικούς και κανέναν φίλαθλο. Επίσης έχει γίνει καταγγελία ότι κι ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στον ΠΑΟΚ».

Στο σημείο εκείνο ο νομικός εκπρόσωπος του «δικέφαλου του Βορρά» του επεσήμανε πως «Είμαστε στα δικαστήρια με τον ΠΑΣ», με τον Αλέξη Κούγια να απαντάει πως έχει στα χέρια του συμβόλαια που αποδεικνύουν τις σχέσεις των ομάδων.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις