Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κοζάνη: Ζήτησε συγγνώμη το πρώην στέλεχος της ΝΔ που έγινε… χούλιγκαν!

Ο πρόεδρος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας Βοϊου, Θωμάς Παπαγούσιας, πρωταγωνίστησε την Κυριακή σε θλιβερά επεισόδια -μετά τη λήξη το ποδοσφαιρικού αγώνα Ακαδημία Βοϊου-Κοζάνη- στη Νεάπολη και γι’ αυτό τέθηκε εκτός κόμματος.

Τα επεισόδια στα οποία ενεπλάκη ο Θωμάς Παπαγούσιας συνέβησαν την Κυριακή (04/03), αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα Ακαδημία Βοϊου-Κοζάνη, στη Νεάπολη, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-2.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (με το μοβ φούτερ και το μαύρο αμάνικο μπουφάν) φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (στο 01.38) να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της Κοζάνης και μάλιστα να μη σταματά, αλλά να συνεχίζει την επίθεση εναντίον του νεαρού παίκτη των φιλοξενούμενων.

https://www.youtube.com/watch?v=sNuVpoyg2MY

Η πράξη του αυτή τον έθεσε όμως εκτός Νέας Δημοκρατίας! “Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος”, ανέφερε σε δήλωση του ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης.

“Δυστυχώς για όλους υπάρχουν ατυχές στιγμές”

Με τη σειρά του, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Βοΐου Θωμάς Παπαγούσιας, προχώρησε σε μια απολογητική του ανάρτηση, μέσω facebook.

“Ο αθλητισμός πρέπει να προβάλλει τα ιδεώδη της ευγενούς άμιλλας. Αυτό αφορά τους ίδιους τους αθλητές, αλλά και παράγοντες και φιλάθλους.

Μέχρι σήμερα με τους συνεργάτες μου έχουμε εργαστεί σκληρά για την προώθηση του αθλητισμού στην ακριτική μας περιοχή, αναδεικνύοντας το Βοιο και τα οφέλη του αθλητισμού.

Δυστυχώς για όλους υπάρχουν ατυχές στιγμές και η χθεσινή ήταν μια τέτοια για εμένα.

Το ελάχιστο που μπορώ πω είναι μια ειλικρινή συγνώμη.

Σχετικά με την απόφαση του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, αυτονοήτως τη σέβομαι και την αποδέχομαι.

Άλλωστε για εμένα, Ο αγώνας για την πατρίδα και η αγάπη για τον αθλητισμό ήταν και θα είναι κάτι πέρα από θέσεις και αξιώματα.!” ανέφερε.

Πληροφορίες: kozan.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις