Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κραϊόβα – ΑΕΚ: Με παιδιά στις εξέδρες ο προκριματικός του Europa League!

Κραϊόβα – ΑΕΚ: Με παιδιά στις εξέδρες ο προκριματικός του Europa League!
Intime

Μπορεί η Κραϊόβα να τιμωρήθηκε από την UEFA με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά στον αγώνα της με την ΑΕΚ θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του “Ion Oblemenco”.

Οι άνθρωποι της Κραϊόβα ενημέρωσαν τον παρατηρητή και την ΑΕΚ -στο σημερινό (08.08.2019) μίτινγκ της UEFA- ότι η φιλοδοξία τους είναι να έχουν το απόγευμα στο γήπεδο τουλάχιστον 2.000 παιδιά εώς 14 ετών, κάτι που επιτρέπει ο κανονισμός σε αυτές τις περιπτώσεις (φιλοδοξία τους είναι τα 4.000).

Οι Ρουμάνοι αναφέρθηκαν στην τιμωρία της ομάδας και τόνισαν ότι “αυτό που συνέβη στο ματς με τη Χονβεντ δεν μας εκφράζει ως σύλλογο, δεν είχαμε τέτοια θέματα ποτέ και απολογούμαστε και εκ μέρους της ομάδας μας αλλά και του ρουμανικού ποδοσφαίρου για αυτό που έγινε”.

Μάλιστα, τόνισαν ότι αν δεν είχαν την τιμωρία της UEFA, η εκτίμηση τους -και με βάση τη προπώληση των εισιτηρίων- είναι ότι θα έκαναν sold out σήμερα.

Από την μεριά του, ο παρατηρητής επεσήμανε την ανάγκη σεβασμού στις ιδιαίτερες διατάξεις της διοργάνωσης αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Η παρουσία των ανθρώπων της ΑΕΚ στο security meeting ήταν μεγάλη καθώς οι κιτρινόμαυροι ήθελαν να μπουν στο κλίμα μιας οργάνωσης αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, ενόψει των δύο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της Ένωσης με κλειστές θύρες. Για την Ένωση πάντως είναι αδύνατο να έχει παιδιά στο ΟΑΚΑ, λόγω διακοπών των σχολείων και 15Αυγουστου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις