Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κράξιμο” για παίκτη της Μπάγερν! “Είναι η Γκρέτα Τούνμπεργκ του γερμανικού ποδοσφαίρου”

“Κράξιμο” για παίκτη της Μπάγερν! “Είναι η Γκρέτα Τούνμπεργκ του γερμανικού ποδοσφαίρου”
Reuters

Όταν έχεις φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου για 15 σερί χρόνια, και κατακτήσει 8 “σαλατιέρες” στην Bundesliga, το Champions League αλλά και το Κύπελλο UEFA, τότε ακόμα και το πιο μικρό σχόλιο σου για τους Βαυαρούς… κάνει θόρυβο. Ο Μεμέτ Σολ άσκησε κριτική στον Τζόσουα Κίμιχ.

Ο Μεμέτ Σολ είναι πλέον ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιάζει την εκπομπή «Mehmets Schollplatten». Προσφάτως, κλήθηκε να σχολιάσει τον Τζόσουα Κίμιχ και την συχνή παρουσία του νεαρού διεθνή άσου της Μπάγερν, στα ΜΜΕ.

Ο Σολ φαίνεται πως δεν καλοβλέπει τη συγκεκριμένη… συνήθεια του διεθνή μέσου της Μπάγερν και τον παρομοίασε με τη νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια, Γκρέτα Τούνμπεργκ, αναφορικά με την συχνότητα των συνεντεύξεων που και οι δύο δίνουν.

“Όλες αυτές οι δηλώσεις και οι συνεντεύξεις του, είναι πολύ για εμένα. Και στην συνέχεια, σκέφθηκα: Πρόκειται για την Γκρέτα Τούνμπεργκ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Στα 24 χρόνια του, πιστεύει ότι πρέπει να βάλει το δάχτυλό του σε μια πληγή…, την οποία δυσκολεύομαι. Απλά δεν χρειάζεται να παίρνει θέση για τα πάντα. Φυσικά, θα πρέπει να γίνει ένας κορυφαίος παίκτης και ναι, όλα είναι καλά με τις επιδόσεις του. Αλλά πού πηγαίνει; Δεν είναι ακόμα Σβαϊνστάϊγκερ”, ανέφερε ο παλαίμαχος μέσος της Μπάγερν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις