Κράλεβ: “Το ΟΑΚΑ ιδανικό για τον τελικό του Μουντιάλ 2030”

ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ, υποστήριξε ότι η χώρα του σκοπεύει να διαθέσει τέσσερα μεγάλα γήπεδα για διεξαγωγή αγώνων στο Μουντιάλ του 2030, τονίζοντας ότι το ΟΑΚΑ θα ήταν το ιδανικό γήπεδο για να φιλοξενήσει την τελετή έναρξης αλλά και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία κι Ελλάδα θα διεκδικήσουν, όπως όλα δείχνουν, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030.

Οι τέσσερις χώρες επιθυμούν να συνδιοργανώσουν το Μουντιάλ, με τον Υπουργό Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ, να υποστηρίζει ότι το ΟΑΚΑ είναι το ιδανικό γήπεδο για να διεξαχθεί εκεί η τελετή έναρξης αλλά και ο μεγάλος τελικός του θεσμού.

Όλα αυτά φυσικά, σε περίπτωση που υπάρξει επίσημη υποψηφιότητα των βαλκανικών χωρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 και κερδίσουν την διοργάνωση.

«Εμείς ως Βουλγαρία, όσον αφορά τη συμμετοχή μας στην υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 με τις Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα, τονίζουμε ότι σκοπεύουμε να διαθέσουμε 4 στάδια. Το εθνικό, που βρίσκεται στη Σόφια, άλλο ένα στην πρωτεύουσα και δυο γήπεδα σε Βάρνα και Πλόβντιβ.

Το ΟΑΚΑ στην Αθήνα, είναι το προτιμότερο για να διεξαχθεί εκεί η τελετή έναρξης αλλά και ο μεγάλος τελικός του θεσμού», τόνισε ο Κράσεν Κράλεβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις