Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτή θα είναι η τιμωρία του για την αποβολή με Βαλένθια!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτή θα είναι η τιμωρία του για την αποβολή με Βαλένθια!
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε άδικα στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Βαλένθια στην Ισπανία, για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Μόνο ονειρεμένο δεν ήταν το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους στο Champions League. Ο Πορτογάλος σταρ αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Βαλένθια στην Ισπανία, βλέποντας απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

Ο διαιτητής Μπριχ ήταν πολύ αυστηρός απέναντι στον Ρονάλντο, μιας και όπως έγινε ξεκάθαρο απ’ όλα τα πλάνα που βγήκαν στη δημοσιότητα, ο CR7 δεν έκανε κάτι στον αντίπαλο του που να… σηκώνει κόκκινη κάρτα.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα “Guardian”, η UEFA αναμένεται να τιμωρήσει τον αστέρα της Γιουβέντους μόνο με μία αγωνιστική, γεγονός που φανερώνει ότι στην ομοσπονδία έχουν καταλάβει το λάθος του διαιτητή.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το σχετικό ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα απουσιάσει μόνο από το εντός έδρας παιχνίδι της “Μεγάλης Κυρίας” με τη Γιουνγκ Μπόις για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, μία αναμέτρηση βατή για την ομάδα του Αλέγκρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις