Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κροατία – Ελλάδα: Ο Σκίμπε περιμένει τα… ευχάριστα [vid]

Εθνική Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με την Κροατία, για το Μουντιάλ 2018.

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη τους προπόνηση, ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία, για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η… προσοχή του Μίχαελ Σκίμπε ήταν -φυσικά- στραμμένη στους διεθνείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Μεγαλύτερη αισιοδοξία για Παπασταθόπουλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έδωσε το “παρών” στην προπόνηση, αφού έκανε θεραπεία, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών θα επανεξεταστεί την Τρίτη και οι άνθρωποι της Εθνικής Ελλάδας περιμένουν.. ευχάριστα νέα (σ.σ. Μεγαλύτερη αισιοδοξία για τον αμυντικό της Ντόρτμουντ).

Κροατία – Ελλάδα: Ο Σκίμπε «επιτέθηκε» στη FIFA!

Πέρα από την κατάσταση των Παπασταθόπουλου – Τοροσίδη, στη “γαλανόλευκη” υπάρχουν και μικροβλήματα. Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα -για προληπτικούς λόγους- και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο δικέφαλο, η οποία ήταν “καθαρή”. Την Τρίτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά, όπως και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις