Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κροατία: Προβληματισμένος ο Σούκερ! Φοβάται… επεισόδια στους αγώνες με Ελλάδα

Σούκερ - Κροατία

Η κλήρωση της “χρβάτσκα” με την Εθνική Ελλάδας στα μπαράζ του Μουντιάλ 2018 δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Κροατίας, Νταβόρ Σούκερ.

Η Ελλάδα κληρώθηκε με την Κροατία στα μπαράζ του Μουντιάλ 2018, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της κροατικής Ομοσπονδίας, Νταβόρ Σούκερ.

Ο “θρυλική” μορφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ανέφερε πως ανησυχεί για πιθανά επεισόδια στο περιθώριο των δυο αναμετρήσεων, σκεπτόμενος όσα είχαν συμβεί στο Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Ντινάμο (2010).

Ανησυχεί για επεισόδια ο Σούκερ

“Ήταν η χειρότερη δυνατή κλήρωση. Ξέρουμε πώς είναι η κατάσταση με τους οπαδούς μας. Το ερώτημα είναι αν θα ταξιδέψουν οπαδοί των δύο ομάδων εκτός έδρας. Θυμόμαστε τα προβλήματα που υπήρχαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ το 2010. Θα υπάρχουν πολλά ζητήματα και θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις”, είπε αρχικά ο Σούκερ και συνέχισε για την έδρα του πρώτου αγώνα:

“Ξέρω πως είχα υποσχεθεί να γίνει το επόμενο ματς στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το Όσιγιεκ, ωστόσο θα πρέπει να παίξουμε στο Ζάγκρεμπ για λόγους ασφαλείας. Υπόσχομαι στα επόμενα προκριματικά να δώσουμε το πρώτο μας παιχνίδι στο Όσιγιεκ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις