Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ξάνθη – Άρης: Φοβερό ντεμπούτο για Ένινγκ! “Άλωσαν” τα Πηγάδια οι “κίτρινοι” – videos

Ξάνθη – Άρης: Φοβερό ντεμπούτο για Ένινγκ! “Άλωσαν” τα Πηγάδια οι “κίτρινοι” – videos
ΦΩΤΟ intime

Στο ντεμπούτο του Ένινγκ στον πάγο του Άρη, οι “κίτρινοι” έκαναν σπουδαίο διπλό στην αήττητη έδρα της Ξάνθης και με το τελικό 1-0 πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη κόντρα στην έκπληξη του πρωταθλήματος.

Με το… δεξί ξεκίνησε την καριέρα του στον πάγκο του Άρη, ο Γερμανός προπονητής της ομάδας, Μίκαελ Ένινγκ, αφού οδήγησε τους “κίτρινους” σε μία μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης στα “Πηγάδια”.

Οι “κίτρινοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ιντέγιε βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ανετράπη, κερδίζοντας πέναλτι για την ομάδα του. Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Το γρήγορο γκολ “πάγωσε” τους γηπεδούχους, οι οποίοι χρειάστηκαν χρόνο για να επανέλθουν στο ματς και να απειλήσουν για πρώτη φορά με τον Ντε Αμορίμ να μην μπορεί να νικήσει τον Έμαν στο 17′.

Ο Άρης έδειξε να ελέγχει στη συνέχεια το ματς και έχασε ευκαιρίες με Ιντέγιε και Φετφατζίδη να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά οι κακές προσπάθειες των παικτών του “κράτησαν” ανοικτό το ματς μέχρι τα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Ένινγκ ήταν όμως αυτή που έφθασε και πάλι πιο κοντά σε ένα γκολ, με τον Νιγηριανό επιθετικό να χάνει και τετ-α-τετ στο 87′, διατηρώντας έτσι το 1-0 μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Ξάνθη – Άρης

Ξάνθη (Κίκο Ραμίρεθ): Αμπάντ, Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Σταρτζεόν, Κοβάσεβιτς, Φοσέ (64’ Τζουρίσκοβιτς), Τεσέιρα (76’ Ρενέλα), Μαλεζάς (46’ Φασίδης), Τέρκι, Λισγάρας, Ντε Αμορίμ

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ (64’ Μπα), Βέλεθ, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης (68’ Λάρσον), Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα (82’ Σόουζα), Ιντέγε

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις