Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: Το απόλυτο… μηδέν στα “Πηγάδια”!

Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: Το απόλυτο… μηδέν στα “Πηγάδια”!
ΦΩΤΟ intime

Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης “κακοποίησαν” το ποδόσφαιρο στα “Πηγάδια” για την 24η αγωνιστική της Superleague και έμειναν δικαίως στο 0-0, το οποίο και δεν εξυπηρετεί καμία από της δύο ομάδες.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Ξάνθη έμεινε στο μηδέν επιθετικά και έτσι “αποχαιρέτησε” ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες της για Ευρώπη, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει υπό τον κίνδυνο του υποβιβασμού, μετά και το πέρας της 24ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ξεχώρισε περισσότερο για τα “σκληρά” μαρκαρίσματα, τις κίτρινες κάρτες και τα πολλά νεύρα των παικτών, παρά για το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στο ματς και έτσι το τελικό 0-0, κρίνεται απόλυτα δίκαιο για τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις στο Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σαρπόνγκ (46′ Μπρίτο), Κασάδο, Μπαριέντος (82′ Ντε Αμορίμ), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (58′ Κοβάτσεβιτς), Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Φερνάντεζ (80′ Τασουλής), Καλτσάς (86′ Χριστόπουλος), Αραβίδης (57′ Ρόλε), Μανιάς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις