Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξάνθη: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από Πανόπουλο! “Τέλος” ο Παράσχος

Ξάνθη: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από Πανόπουλο! “Τέλος” ο Παράσχος
Intime.gr

Εξελίξεις στην Ξάνθη, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της ποινής αφαίρεσης βαθμών (-12) από το Πειθαρχικό Όργανο της Superleague.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει το Σάββατο το μεσημέρι (07.03.2020 / 14:00) ο Χρήστος Πανόπουλος, στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet. Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης έγινε γνωστό ότι θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματά τους που αφορούν την “καυτή” επικαιρότητα της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, η Ξάνθη βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αφού απολύθηκε ο Γιώργος Παράσχος. O 67χρονος προπονητής είχε αναλάβει στις 8 Δεκεμβρίου και σε 15 αναμετρήσεις είχε μόλις 2 νίκες μετρώντας 8 ήττες και 5 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

“Πριν δύο ημέρες ο κ. Χρήστος Πανόπουλος βρέθηκε με τον κ. Γιώργο Παράσχο και από κοινού συμφώνησαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους, εφόσον δεν εκπληρώθηκε ο στόχος της ομάδας που από κοινού οι δυό τους είχαν θέσει και ήταν τα play offs.

Σήμερα σας γνωστοποιούμε την «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας μας με τον κ. Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έχει την απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό τη δική μας και του κ. Χρήστου Πανόπουλου, σαν προπονητής και σαν άνθρωπος” αναφέρει σχετικά η ενημέρωση της Ακριτικής ομάδας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις