Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ξάνθη – Λαμία: Δεν… ήθελε να μπει στα δίχτυα!

Ξάνθη – Λαμία: Δεν… ήθελε να μπει στα δίχτυα!
Intime

Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες! Ξάνθη και Λαμία όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν (0-0) με τους Ακρίτες να… αφήνουν βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για είσοδο στα πλέι οφ.

Θα μπορούσε τουλάχιστον να ήταν μια χορταστική ισοπαλία. Ξάνθη και Λαμία δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες –ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- αλλά έμειναν στο 0-0, σε ματς για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Μπορεί η Ξάνθη να είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και να ανάγκασε τη Λαμία να βρίσκεται τα περισσότερα λεπτά σε θέση άμυνας, αλλά η υπεροχή της δεν έφερε κάποια σημαντική φάση στα καρέ των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι πάντως ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου στον Στάρτζεον, με τον διαιτητή να δίνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη των Ακριτών για «θέατρο»!

Η Λαμία όχι μόνο έδειξε να έχει… σφυγμό στην επανάληψη, αλλά στο 57’ άγγιξε το 0-1, με τον Νιάσε να αστοχεί εξ επαφής με κεφαλιά. Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν στο ματς τον Σάλιακα, ο οποίος στο 71’  δεν κατάφερε να νικήσει τον Αμπάντ.

Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε… φωτιά, με την Ξάνθη να παίρνει και πάλι τα ηνία. Στο 86’ ο Ντουρίτσκοβιτς έπιασε ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και τράνταξε το δεξί δοκάρι των «φιλοξενούμενων. Στο 88’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, για μαρκάρισμα του Μπεχαράνο στον Κασάδο (ο Σιδηρόπουλος δεν είδε παράβαση) ενώ στο 90+4’ ο Κοβάτσεβιτς έστειλε με κοντινό σουτ την μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις