Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Χωρίς κόσμο οι Πειραιώτες

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Χωρίς κόσμο οι Πειραιώτες

Δίχως τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, για την 13η αγωνιστική της Superleague.

Η διοίκηση της ακριτικής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της για το μεταξύ τους αγώνα.

Χθες (6/12) το απόγευμα έφτασε, μάλιστα, στα γραφεία της ομάδας της Ξάνθης και η απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Η ανακοίνωση

Στην προγραμματισμένη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης (27/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους της, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης έφτασε στα γραφεία της ομάδας μας και η απόφαση απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη.

Για τους παραπάνω λόγους, ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως δεν θα υπάρξουν εισιτήρια για την αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena την Κυριακή (9/12, 15:30) για την 13η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις