Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ξάνθη – Παναθηναϊκός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Τεράστια νίκη για το Τριφύλλι!

Ξάνθη – Παναθηναϊκός 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Τεράστια νίκη για το Τριφύλλι!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος του αναμενόμενου στην πρεμιέρα της Superleague και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Ξάνθης, χάρη σε ένα εντυπωσιακό γκολ του νεαρού Μπουζούκη, ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Παρότι παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά χωρίς επιθετικό, ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη “πάτησε” την Ξάνθη στα “Πηγάδια” και μπήκε με εντυπωσιακό τρόπο στο νέο πρωτάθλημα.

Οι “πράσινοι” ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, μέχρι και το 69ο λεπτό του ματς, όταν ο 20χρονος Μπουζούκης, με μία “φωτοβολίδα” έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το 0-1 έμεινε μάλιστα μέχρι το τέλος, με τους “πράσινους” να χάνουν την ευκαιρία και για μία ακόμη πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα, αφού σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις βρέθηκαν πολύ κοντά και σε άλλα γκολ.

Παρακολουθήστε LIVE το Ξάνθη – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

 

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει αυτή τη δύσκολη σεζόν του, όπου είναι τιμωρημένος και με -6 βαθμούς, έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετακόμισε στην ΑΕΚ και ο Γιώργος Δώνης ανέλαβε το δύσκολο έργο να κατευθύνει την ομάδα μακριά από κινδύνους, παρά την… αποψίλωση του ρόστερ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι “πράσινοι” θα ξεκινήσουν τη σεζόν χωρίς καθαρό επιθετικό στη 18άδα τους, αφού οι Βέργος και Καμπετσής αποκτήθηκαν μόλις πριν λίγες ημέρες και έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει η μετεγγραφή του βασικού στράικερ.

Από την πλευρά της, η Ξάνθη συνεχίζει και φέτος με τον Ράσταβτς στη θέση του προπονητή, έχοντας ως στόχο μία σεζόν αντίστοιχη της περσινής, όταν οι Ακρίτες “πάλεψαν” μέχρι τέλους για την είσοδο στην 5άδα του πρωταθλήματος και την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Σέρβος τεχνικός έχει στη διάθεσή του για το πρώτο ματς της σεζόν, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η οποία δεν έχασε μάλιστα και σημαντικά στελέχη του περσινού της ρόστερ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι των δύο ομάδων, την περασμένη σεζόν, στα “Πηγάδια”, Ξάνθη και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με τους “πράσινους” να προηγούνται στο σκορ και τους “Ακρίτες” να ισοφαρίζουν στο τελικό 1-1.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις