Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ξάνθη – Πανιώνιος: “Παλικαρίσιο” πρώτο διπλό για τους Νεοσμυρνιώτες! “Έσβησαν” την ποινή – video

Ξάνθη – Πανιώνιος: “Παλικαρίσιο” πρώτο διπλό για τους Νεοσμυρνιώτες! “Έσβησαν” την ποινή – video
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 στα Πηγάδια της Ξάνθης παίρνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο στη Superleague και “σβήνοντας” το -6 με το οποίο ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα.

Νίκη ανάσα ήταν για τον Πανιώνιο η πρώτη του εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια με 2-1. Οι “κυανέρυθροι” πραγματοποίησαν ψυχωμένη εμφάνιση και αφού κράτησαν το μηδέν στο πρώτο μέρος όπου ήταν αφοσιωμένοι στην άμυνα “χτύπησαν” δύο φορές στο δεύτερο μέρος με “εκτελεστή” τον Μπατσάνα Αραμπούλι, που έδωσε δύο φορές το προβάδισμα (53’ και 67’), ενώ στο 55’ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Χρήστος Λισγάρας για την Ξάνθη.

Οο Πανιώνιος με αυτή τη σπουδαία νίκη ξεφορτώθηκε το -6 με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει τη μάχη της παραμονής στη Superleague με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Η Ξάνθη στο αντίποδα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα και έμεινε στην τέταρτη θέση, ισόβαθμη με τον ΟΦΗ, που ηττήθηκε χθες (9/11) από τον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΛ με έναν βαθμό και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις