Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ξεμπούκωσε” ο Αστέρας Τρίπολης! Παρέμεινε στο μηδέν ο Απόλλων Σμύρνης

“Ξεμπούκωσε” ο Αστέρας Τρίπολης! Παρέμεινε στο μηδέν ο Απόλλων Σμύρνης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αστέρας Τρίπολης χρειάστηκε μόλις 10 λεπτά για να βάλει τέλος στην… ανομβρία του στο φετινό πρωτάθλημα, όπου και ξεκίνησε με τρεις ήττες, σε δύσκολα πάντως παιχνίδια, με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Με γκολ των Κυριακόπουλου και Μανιά, οι Αρκάδες πήραν τη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, που συνεχίζει να απογοητεύει στην αρχή του πρωταθλήματος.

Την πρώτη νίκη και τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην τέταρτη αγωνιστική της Superleague.

Ένα γκολ του Κυριακόπουλου μόλις στο 4ο λεπτό, έβαλε μπροστά στο σκορ, την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, με τον Μανιά να βάζει ουσιαστικά τέλος στο ματς, μόλις στο 10ο λεπτό, κάνοντας το 2-0 από ασίστ του Τόνσο.

Το παιχνίδι

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα, έκριναν στην πραγματικότητα την αναμέτρηση, αφού στο 4ο λεπτό ο Κυριακόπουλος εκτέλεσε δυνατά φάουλ από τα αριστερά και αιφνιδίασε τον Χουάντερσον, για το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Τόνσο έβγαλε σε θέση βολής τον Μανιά, στρώνοντάς του την μπάλα με το στήθος και ο έμπειρος φορ πλάσαρε εύστοχα για το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, που συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και είχαν 9 τελικές μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς όμως να βρουν και τρίτο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Αστέρα να ελέγχει πλήρως τον αγώνα και τον Απόλλωνα να μην μπορεί να αντιδράσει, δείχνοντας σε κακή κατάσταση, μετά και τις συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι και με τον Καλτσά να στέλνει την μπάλα με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον, στο 83ο λεπτό, το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας στον Ατέρα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και “βυθίζοντας” ακόμη περισσότερο την “ελαφρά ταξιαρχία”.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (81′ Μπελόκ), Φερνάντεζ, Τόνσο (60′ Καλτσάς), Μανιάς (72′ Δουβίκας).

Απόλλων Σμύρνης (Αλμπέρτο Μοντεγουάδο): Χουάντερσον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντουρσό (61′ Γκαρός), Μπεντινέλι, Πέδρο (66′ Μάντζιος), Ακόστα (61′ Κονέ), Τριάδης.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις