Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Μιλόγεβιτς με “βολές” προς Ολυμπιακό! “Με 80 εκατ. ευρώ μπάτζετ και λένε για υπέρβαση”

Ξέσπασε ο Μιλόγεβιτς με “βολές” προς Ολυμπιακό! “Με 80 εκατ. ευρώ μπάτζετ και λένε για υπέρβαση”
ΦΩΤΟ intime

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δέχεται κριτική για τα τέσσερα γκολ από την Τότεναμ στο Champions League και ξέσπασε σε δηλώσεις τους, σχολιάζοντας και την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη μία νίκη στο φετινό Champions League με το 3-1 επί του Ολυμπιακού και έτσι ο “πιέσεις” που δέχεται ο προπονητής του, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έφεραν την αντίδρασή του.

Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου έφερε σαν παράδειγμα τους Πειραιώτες και τις ελληνικές εφημερίδες, τονίζοντας ότι αν στη θέση τους βρισκόταν η δική του ομάδα, δεν θα υπήρχε το παραμικρό αποθεωτικό σχόλιο.

Οι δηλώσεις του Μιλόγεβιτς

«Οι παίκτες που αντιμετωπίσαμε κοστίζουν 150-200 εκατ. ευρώ ο καθένας. Καταλαβαίνετε για τι μιλάμε; Μάλλον δεν καταλαβαίνετε. Έχουν δύο πόδια, όπως και εμείς. Είναι αρκετό; Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο. Για αυτό θα ήθελα να αντιμετωπίζει ο πλούσιος τον πλούσιο. Ο Ποκετίνο δέχθηκε με την Τότεναμ εφτά γκολ από την Μπάγερν. Τι θα συνέβαινε εάν ένας σερβικός σύλλογος δεχόταν εντός έδρας εφτά γκολ; Ας είμαστε σοβαροί. Θα σας δώσω και ένα άλλο παράδειγμα, από την στιγμή που διαβάζω τις ελληνικές εφημερίδες.

Ξέρετε τι γράφουν για τον Ολυμπιακό; Πως κάνει υπέρβαση στην Ευρώπη. Και μιλάμε πως ο σύλλογος έχει μπάτζετ 80 εκατ. ευρώ. Μπορούν να φέρουν όποιον παίκτη θέλουν και να επενδύσουν σε ξένους ποδοσφαιριστές. Ξέρετε πόσο κοστίζουν οι Γκιγιέρμε, Γκερέρο και Βαλμπουένα; Έχουν παρόλα αυτά απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών της διοργάνωσης. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα πούμε περισσότερα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις