Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξέσπασε ο Νεϊμάρ! Έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη Τύπου [vid]

Ξέσπασε ο Νεϊμάρ! Έβαλε τα κλάματα στη συνέντευξη Τύπου [vid]

Απίστευτο ξέσπασμα από τον Νεϊμάρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Βραζιλίας με την Ιαπωνία. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες, ύστερα από τα καλά λόγια που άκουσε από τον προπονητή του, Τίτε.

Ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε για τις φήμες περί κακής σχέσης με τον προπονητή του στην Παρί Σεν-Ζερμέν, Ουνάι Έμερι.

Λίγο πριν βάλει τα κλάματα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δήλωσε: “Γράφουν και λένε πολλά για εμένα, αλλά οι πρώτοι μου μήνες στο Παρίσι έχουν πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω το κίνητρο να βοηθήσω την Παρί και να κερδίσω τίτλους μαζί της. Είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Καβάνι ή τον προπονητή μου.

Στην Παρί, όπως και στην Εθνική, είμαι ένας ποδοσφαιριστής ακόμα. Τίποτα παραπάνω. Είμαι ευτυχισμένος. Δεν ήρθα στο Παρίσι για να δημιουργήσω προβλήματα ή εντάσεις με κανέναν. Και ζήτησα να έρθω εδώ, στη συνέντευξη Τύπου, για να σας πω πόσο θυμωμένος είμαι σχετικά με όσα λέγονται ή γράφονται. Ήμουν χαρούμενος και στην Μπαρτσελόνα. Και είμαι πάντα χαρούμενος”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, δήλωσε: “Είναι καλό παιδί ο Νεϊμάρ. Φυσικά, μπορεί κάποιες φορές να αντιδρούμε άσχημα μέσα στο γήπεδο. Μου είχε συμβεί και εμένα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Δεν είναι καλό, αλλά είναι ανθρώπινο”.

Στο άκουσμα των δηλώσεων του Τίτε, ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε κλάματα κι αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε το βίντεο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις