Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Κυνηγούν” τον Ράμος! Πάνω από 150.000 υπογραφές για τιμωρία του Ισπανού [pic]

Σέρχιο Ράμος
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν ο απόλυτα αρνητικός πρωταγωνιστής του τελικού του Champions League, εξαιτίας του τραυματισμού του Σαλάχ και της αγκωνιάς στον Κάριους και χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι δεν λένε να του το συγχωρήσουν. Αντίθετα μαζεύουν υπογραφές για να τιμωρηθεί από UEFA και FIFA.

Συνεχίζεται η “τρέλα” με τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος και αποτελεί τον πιο… μισητό ποδοσφαιριστή του κόσμου τις τελευταίες ώρες, μετά και τη συμπεριφορά του στον τελικό του Champions League. Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο μάλιστα έχουν μπει στη διαδικασία να βάλουν την υπογραφή τους, για να επιβληθεί ποινή στον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης από την UEFA και τη FIFA.

Κάποιοι από αυτών ξεκίνησαν τη διαδικασία σε γνωστή πλατφόρμα του διαδικτύου και ήδη ο αριθμός όσων έχουν δώσει τα στοιχεία τους κατά του διεθνούς Ισπανού αμυντικού, έχει ξεπεράσει τους 150.000 ανθρώπους, αφού το γεγονός διαδίδεται ταχύτατα και μέσω του διαδικτύου.

https://twitter.com/footyfanz_/status/1000739631984496640

Το κείμενο στη σελίδα change.org, όπου και γίνεται η συλλογή των υπογραφών, αναφέρει τα εξής:

“Ο Σέρχιο Ράμος σκόπιμα κλείδωσε το χέρι του Μοχάμεντ Σαλάχ κάτω από την μασχάλη του, προκαλώντας εξάρθρωση ωμοπλάτης, με αποτέλεσμα όχι να χάσει το υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά πιθανότατα και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Αργότερα συνέχισε να υποδύεται, υποστηρίζοντας ότι ένας παίκτης της Λίβερπουλ τον χτύπησε εκτός φάσης, κάνοντας τον διαιτητή να δώσει στον Μανέ μία κάρτα που δεν άξιζε.

Ο Σέρχιο Ράμος αντιπροσωπεύει ένα φρικτό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών. Αντί να κερδίζει παιχνίδια τίμια, χρησιμοποιεί κόλπα που λερώνουν το πνεύμα του παιχνιδιού και το fair play. H ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ πρέπει να πάρουν μέτρα εναντίον του Ράμος, αλλά και παρόμοιων παικτών, χρησιμοποιώντας το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο για να κρατήσουν υγιές το πνεύμα του παιχνιδιού.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις