Site icon NewsIT

Κύπελλο: Εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά ο Πανιώνιος!

31.10.2018 | 18:11
Κύπελλο: Εξασφάλισε πρόκριση και πρωτιά ο Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα ως πρώτος του ομίλου του, μετά την επιβλητική νίκη (4-0) επί του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Ο Πανιώνιος έκανε επίδειξη δύναμης στην Καλαμαριά, επικρατώντας του Απόλλωνα Πόντου με 4-0, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιστορικός έκανε το 2/2 στη διοργάνωση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως πρώτος στον όμιλο του.

Ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα νωρίς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άλμπεργκ στο 15′. Στο 41′ διπλασίασε τα τέρματα του με κοντινό πλασέ του Σιντί Αλί, ο οποίος έγραψε και το 3-0 στο 47′ με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 68′ ο Άλμπεργκ διαμόρφωσε το τελικό 4-0, διπλασιάζοντας κι αυτός τα προσωπικά του τέρματα.

Η βαθμολογία

1. Πανιώνιος 6
2. ΑΕΛ 3
3. Απόλλων Πόντου 3
4. Ηρόδοτος 0

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (75′ Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69′ Δαλιανόπουλος).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (69′ Σπιριντόνοβιτς), Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο, Σιντί Αλί (69′ Μασούρας) Καμαρά (53′ Σεράφ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version