Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ανακοίνωση και μετά… πέναλτι για την ΑΕΛ!

Κύπελλο Ελλάδας: Ανακοίνωση και μετά… πέναλτι για την ΑΕΛ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής έδωσε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

Εν εξελίξει βρίσκεται το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους γηπεδούχους να βγάζουν ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας για ένα οφσάιντ στην αρχή του ματς, αλλά λίγο αργότερα κέρδισαν πέναλτι, που έκανε έξαλλους τους παίκτες των Αρκάδων.

Στο 45ο λεπτό του αγώνα, ο Ντέλετιτς προσπάθησε να περάσει τον Αθανασιάδη, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βρήκε πρώτα τη μπάλα και μετά τον παίκτη, γεγονός που έφερε και τις έντονες διαμαρτυρίες για την απόφαση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Δηλαδή κύριε Γραμμένε και κύριε Σιδηρόπουλε διεθνή διαιτητή αν κάνουμε ανακοίνωση τώρα και γράψουμε ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος από τον βοηθό διαιτητή Σίπκα της ενώσεως του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, όταν ο Ντέλετιτς πριν πάρει την μπάλα καλύπτεται όχι από έναν, αλλά από δύο αντιπάλους, θα μας καλέσει ο κ. Λαΐνης σε απολογία και μάλιστα σαν υπότροπους για δυσφήμηση του ποδοσφαίρου;

Δεν πειράζει, τόσο η ιστορική ομάδα μας όσο και ο κ. Κούγιας έχουμε συνηθίσει από το 1996 και μετά, από τότε δηλαδή που ιδρύθηκε το “συνεργείο” να είμαστε τα μόνιμα θύματα, όχι ανθρωπίνων λαθών, να διαμαρτυρόμαστε δικαιολογημένα, να μας καλούν σε απολογίες, να δικαιωνόμαστε με τα χρόνια με τα διάφορα koriopolis, να δικαιωνόμαστε από πραγματικούς Εισαγγελείς και πραγματικούς Δικαστές, αλλά προηγουμένως να μας έχουν εξοντώσει οικονομικά με πειθαρχικές τιμωρίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ (μέχρι σήμερα 800.000€), αλλά να συνεχίζουμε να υπάρχουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις