Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής

Κύπελλο Ελλάδας: Αναβολή λόγω κακοκαιρίας στο Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο αγώνας Θύελλα Καμαρίου – Ηρακλής για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη (27.09.2018).

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας στέκονται εμπόδιο στη διεξαγωγή ενός αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ενημερώθηκε για την αδυναμία μετάβασης του Ηρακλή και της Θύελλας Καμαρίου στη Νάξο κι έτσι αποφάσισε την αναβολή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Πέμπτη (27.09.2018).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Ομοσπονδία προχώρησε στον ορισμό νέας ημερομηνίας για την αναμέτρηση. Το ματς θα γίνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 16:30, στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου.

Η σχετική ανακοίνωση…

“Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάξου το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας Θύελλα Καμαρίου-Ηρακλής.

Ο προγραμματισμένος για την Πέμπτη 27/9 αγώνας αναβλήθηκε με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, ύστερα από σχετικά αιτήματα που υποβλήθηκαν εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που κατέστησαν αδύνατη τη μετακίνηση των δύο ομάδων στην Νάξο.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις