Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Έκλεισε… θέση ο ΠΑΟΚ! Ο Μίσιτς “έφτιαξε” την τριάρα

Κύπελλο Ελλάδας: Έκλεισε… θέση ο ΠΑΟΚ! Ο Μίσιτς “έφτιαξε” την τριάρα
ΦΩΤΟ Intime

Αγκαλιά με την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” νίκησε στην έδρα του ΠΑΟΚ με 3-0 και θα… σφραγίσει το “εισιτήριο” στα προημιτελικά μέσα στην Τούμπα. Τρεις ασίστ ο Μίσιτς.

Σαν να μην… έχασε ποτέ! Ο ΠΑΟΚ έδειξε ανεπηρέαστος από την ήττα του στο ντέρμπι με τον Άρη και πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία από την έδρα του ΟΦΗ (3-0), κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο και πίεσε για το γκολ, αναγκάζοντας τον ΟΦΗ να αμυνθεί και να… ξεχάσει την επίθεση. Οι Κρητικοί ανέβασαν στη συνέχεια κατακόρυφα την απόδοση τους και στο 18′ έχασαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Μετά από λάθος του Ροντρίγκο και κόντρα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Σεμέδο έδωσε στον Μάνο, που “εκτέλεσε” μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά είδε το σουτ του να κοντράρει στο σωτήριο τάκλιν του Ίνγκασον.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως και μέσα σε 8 λεπτά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Στο 24′ ο Λημνιός δέχθηκε την διαγώνια μπαλιά του Μίσιτς και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 32′ ο Μπίσεσβαρ έκανε το 0-2 με σουτ στην κίονηση από το ύψος του πέναλτι (και εδώ η ασίστ ήταν του Μίσιτς).

Το δεύτερο μέρος κύλησε σε… ρυθμούς ΠΑΟΚ. Πέρα από το σουτ του Σεμέδο στο 56′ το οποίο έδιωξε ο Πασχαλάκης, ο ΟΦΗ δεν είχε άλλη καλή στιγμή στην εστία των φιλοξενούμενων, που διαχειρίστηκαν με ευκολία τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα και έφτασαν στο τελικό 0-3. Ο Μίσιτς είχε και πάλι τη δημιουργία, τροφοδότησε τον Άκπομ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις