Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας – ΕΠΟ: “Επιθυμία μας ο τελικός να διεξάγεται με φιλάθλους”

Κύπελλο Ελλάδας – ΕΠΟ: “Επιθυμία μας ο τελικός να διεξάγεται με φιλάθλους”
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, επισήμανε ότι η Ομοσπονδία ήθελε να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παρουσία φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, αλλά και ότι πλέον πρέπει να διασφαλιστεί το που θα δοθούν οι προσκλήσεις για τον αγώνα.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έχει καταλήξει σε… παρωδία, με άπαντες να συμφωνούν ότι θα πρέπει να έχει οπαδούς, αλλά τελικά να αποφασίζουν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ακόμη και για τις προσκλήσεις μάλιστα, υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να καταλήξουν σε… χούλιγκαν, με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο να τονίζει την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα στο ματς, στο οποίο δεν θα βρεθούν πάνω από 60 άνθρωποι.

Η δήλωση του προέδρου της ΕΠΟ το Κύπελλο Ελλάδας

«Η Ε.Π.Ο. επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και να αποτελεί γιορτή. Εμμένουμε στη θέση μας αυτή, την οποία υποστηρίζουμε διαρκώς και προς πάσα κατεύθυνση. Από τη στιγμή όμως που η απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών είναι ειλημμένη, οφείλουμε με τον αριθμό των προσκλήσεων που θα εκδοθούν, να διασφαλίσουμε ότι θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις