Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: “Καθάρισε” τον ΟΦΗ σε δύο λεπτά ο Πανιώνιος!

Κύπελλο Ελλάδας: “Καθάρισε” τον ΟΦΗ σε δύο λεπτά ο Πανιώνιος!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένα εκρηκτικό δίλεπτο ήταν αρκετό για τον Πανιώνιο, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιστορικός επικράτησε των Κρητικών με 2-0 κι έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Πανιώνιος επικράτησε με καθαρό σκορ του ΟΦΗ κι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας, ενόψει και του επαναληπτικού αγώνα στο Ηράκλειο.

Στο 77΄ ο Γεσίλ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο 78΄ ο Χατζισαφί μπήκε στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ακριβώς στην εκπνοή ο Γεσίλ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (67΄ Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (71΄ Σαραμαντάς), Σιώπης (60΄ Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Ρούσσος, Νάστος (89΄ Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67΄ Πουρτουλίδης), Όγκμποε, Κουτσιανικούλης (89΄ Πλευράκης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις