Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκίνησαν με “διπλό” Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου

Κύπελλο Ελλάδας: Ξεκίνησαν με “διπλό” Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Με το… δεξί μπήκαν στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας Παναχαϊκή και Απόλλων Πόντου, επικρατώντας εκτός έδρας (1-0) των Ηροδότου και Άρη Αβάτου, αντίστοιχα.

Νικηφόρο ξεκίνημα στη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για την Παναχαϊκή, που πέρασε από την έδρα του Άρη Αβάτου με 1-0. Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν στο 50′ το γκολ από την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, με τον Μωραϊτη να νικά τον αντίπαλο πορτιέρε.

Στα τελευταία λεπτά ο Άρη Αβάτου είχε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει το βαθμό. Στο 89′ το πλασέ του Σιχλιμοίρη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90’+1′ ο Γκέκας δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

1. Παναχαϊκή 3

2.Ολυμπιακός 0 *

3. Λεβαδειακός 0 *

4. Άρης Αβάτου 0

Στο άλλο ματς που είχε “σέντρα” στις 16:30, ο Απόλλων Πόντου επικράτησε εκτός έδρας του Άρη Αβάτου με 1-0, σε ματς για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Να θυμίσουμε πως το άλλο ματς του ομίλου (Πανιώνιος – ΑΕΛ έχει αναβληθεί).

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το κακό διώξιμο του Κουράκη στο 58′ και ο Δημητριάδης σημείωσε το γκολ που έκρινε και την ανάμετρηση. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Στο 63′ έφυγε για τα αποδυτήρια του Ηρόδοτου ο Μάκος, ενώ στο 83′ αποχώρησε ο Καλαϊτζίδης (με δεύτερη κίτρινη και αυτός).

H βαθμολογία του 5ου ομίλου

Απόλλων Πόντου 3

Ηρόδοτος 0

Πανιώνιος 0 *

ΑΕΛ 0*

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις