Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Με τα… χίλια ζόρια ο Αστέρας τον Απόλλωνα

Κύπελλο Ελλάδας: Με τα… χίλια ζόρια ο Αστέρας τον Απόλλωνα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η έντονη βροχόπτωση αλλά και το άδειο “Θ. Κολοκοτρώνης” συνέθεσαν ένα… τραγικό ποδοσφαιρικό σκηνικό στην Τρίπολη. Ο Αστέρας τα βρήκε “σκούρα” κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με νικηφόρο τρόπο μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1.

Κύπελλο Ελλάδας: «Super» Βόλος! Με το.. δεξί ο Κισσαμικός

Οι Αρκάδες πήραν έτσι… κεφάλι στον 6ο όμιλο του θεσμού, αφού νωρίτερα ο Απόλλων Παραλιμνίου έφερε ισοπαλία στην έδρα του με τα Τρίκαλα (1-1). Το “τρίποντο” της ομάδας του Παντελίδη πάντως ήρθε με αγχωτικό τρόπο!

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε… αδιάφορο, αφού δεν είδαμε κάποια μεγάλη φάση. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 46‘, με τον Τσιλιανίδη να μην μπορεί να νικήσει τον Βάσιτς. Οι Αρκάδες είχαν το πάνω χέρι, πίεσαν για να σκοράρουν και έφτασαν στο 1-0 στο 68΄ με το δυνατό σουτ του Μαρτίνεθ (σ.σ. η μπάλα βρήκε και λίγο στον Γκονζάλες κι άλλαξε πορεία).

Ο Απόλλων Σμύρνης όμως κατάφερε να.. σβήσει τα χαμόγελα του Αστέρα Τρίπολης έξι λεπτά αργότερα. Στο 74΄ ο Τζανετόπουλος ισοφάρισε για την “Ελαφρά Ταξιαρχία” με σουτ από το σημείο του πέναλτι, ύστερα από το φάουλ του Σικαμπάλα.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 79΄. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκαρός, αλλά ο Βάσιτς με υπέροχη επέμβαση δεν επέτρεψε στον Μανιά να σκοράρει (η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι). Τελικά τη νίκη στον Αστέρα Τρίπολης έδωσε στο 86 ο Βαλιέντε με γυριστή κεφαλιά.

Βαθμολογία 6ου ομίλου

1. Αστέρας Τρίπολης 3

2. Απόλλων Παραλιμνίου 1

3. Τρίκαλα 1

4. Απόλλων Σμύρνης 0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις