Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Με VAR από τα προημιτελικά! “Έχει υποβληθεί αίτημα στην ΕΠΟ”

Κύπελλο Ελλάδας: Με VAR από τα προημιτελικά! “Έχει υποβληθεί αίτημα στην ΕΠΟ”
ΦΩΤΟ Intime

Με VAR θέλουν να διεξαχθεί το υπόλοιπο του Κυπέλλου Ελλάδας οι διοργανωτές, καθώς όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης έχει ήδη υποβληθεί σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ.

Τις διαδικασίες έτσι ώστε το Κύπελλο Ελλάδας να διεξαχθεί με VAR από τα προημιτελικά ως και τον τελικό, έχουν δρομολογήσει οι διοργανωτές. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μετά τη σημερινή (23/1) κλήρωση της προημιτελικής φάσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης έχει ήδη υποβληθεί σχετικό αίτημα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία και βρίσκεται υπό εξέταση.

Συγκεκριμένα ο κ. Γαβριηλίδης δήλωσε: “Έχει υποβληθεί αίτημα από την ΕΠΟ να υπάρχει VAR στα προημιτελικά και εξετάζεται από την εταιρεία και από την πολιτεία” ενώ όσον αφορά τον ορισμό ξένων διαιτητών στο Κύπελλο τόνισε πως “Είναι θέμα της ΚΕΔ”. Τέλος σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν ο τελικός θα γίνει με κόσμο και σε ποια έδρα επεσήμανε: “Η έδρα θα εξαρτηθεί και από τους φιναλίστ. Εμείς πάντα θέλουμε τελικό με κόσμο, αλλά είναι και θέμα πολιτείας”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις