Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Μονόδρομος η μετάθεση στα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – ΑΕΛ

Κύπελλο Ελλάδας: Μονόδρομος η μετάθεση στα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – ΑΕΛ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΕΠΟ φαίνεται πως θα αναγκαστεί να μεταφέρει τις συγκεκριμένες δυο αναμετρήσεις, που έχουν οριστεί να διεξαχθούν την Πέμπτη (27.09.2018).

Τα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν οριστεί να διεξαχθούν την Πέμπτη, κάτι που όμως δεν επιτρέπεται, αφού δεν θα έχουν περάσει δύο 24ωρα μέχρι τον επόμενο αγώνα των ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα και το παιχνίδι Κυπέλλου, ενώ το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο δεν μπορεί να διεξαχθεί Τετάρτη (μια ημέρα νωρίτερα δηλαδή), αφού οι Αγρινιώτες αντιμετωπίζουν σήμερα (24.09.2018) τη Λαμία.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, αφού η ΑΕΛ παίζει το Σάββατο με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ενώ η αναμέτρηση της με τον Πανιώνιο δεν μπορεί να πάει την Τετάρτη, αφού οι Νεοσμυρνιώτες παίζουν σήμερα με τον Ολυμπιακό. Η Superleague έχει απαντήσει αρνητικά στα αιτήματα αλλαγής του προγράμματός της και έτσι η μετάθεση των δύο αγώνων της Πέμπτης, εμφανίζεται σαν… μονόδρομος.

Ο νέος ορισμός των αναμετρήσεων αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα. Τα παιχνίδια πιθανότατα θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις