Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Απόλλων “σόκαρε” την Ξάνθη στη Λάρισα! video

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Απόλλων “σόκαρε” την Ξάνθη στη Λάρισα! video
ΦΩΤΟ intime

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε νίκη-έκπληξη με 2-1 κόντρα στην Ξάνθη και έχει πλέον ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ξάνθη έπεσε θύμα έκπληξης στη Λάρισα κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα , ο οποίος πήρε τη νίκη με 2-1 και ταυτόχρονα το ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν με γκολ του Λισγάρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου αλλά οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω παρά το γεγονός η Ξάνθη έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Αφού λοιπόν οι φιλοξενούμενοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για να κλειδώσουν τη νίκη, ήρθε ο Ναζίμ και ισοφάρισε για τον Απόλλωνα επιβεβαιώνοντας το νόμο του ποδοσφαίρου ότι αν δεν βάλεις γκολ στο τέλος το δέχεσαι…

Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε με γκολ του Μπρέμπου στο 83′ ο οποίος με πλασέ πάνω στην κίνηση άφησε άγαλμα τον γκολκίπερ της Ξάνθης, δίνοντας μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του, η οποία στη ρεβάνς θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την έκπληξη παίρνοντας την πρόκριση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις