Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Βόλος σώθηκε στο… 90′ – Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Βόλος σώθηκε στο… 90′ – Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΣ
ΦΩΤΟ intime

Ο Βόλος “λυτρώθηκε” στο… παρά πέντε στις Σέρρες ισοφαρίζοντας την τοπική ομάδα (1-1) ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα “ζορίστηκε” στους “Ζωσιμάδες” αλλά πήρε τη νίκη (1-0), και το προβάδισμα πρόκρισης, κόντρα στη Βέροια στα σημερινά ματς για το Κύπελλο Ελλάδας.

Στις Σέρρες ο Βόλος τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Πανσερραϊκό, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 70′ με φοβερή κεφαλιά του Γιανναράκη και έβαλε δύσκολα στου Βολιώτες που δεν μπορούσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους στο ματς. Τελικά στο 90ο λεπτό ο Τσαούσης κατάφερε να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 και δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο ματς με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα του Κυπέλλου για την Τρίτη (29/10), ο ΠΑΣ Γιάννεα “ζορίστηκε” κόντρα στη μαχητική Βέροια στους “Ζωσιμάδες” αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) με ένα γκολ του Παμπλίδη στο 47′.  Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 61′ λόγω αποβολής του Πασά και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν, κρατώντας ωστόσο το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις