Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Οι εκλεκτοί του Λεμονή για το ματς με τον Πλατανιά

Ο Τάκης Λεμονής συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πλατανιά τον Βούκοβιτς, αν και έμοιαζε τελειωμένος για τον Ολυμπιακό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντός είναι και ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος επίσης έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ στην 18άδα βρέθηκαν και δύο νεαροί, οι Αγγελόπουλος και Ξενιτίδης.

Απών θα είναι ο Σισέ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις μετά από χτύπημα που δέχθηκε, αλλά και ο Μπεν, που είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει τον «δρόμο» των Καρσελά, Μίλιτς, Καπίνο και Ζντιέλαρ.

Η αποστολή:

Πάρντο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οφόε, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ξενιτίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα